<

Karavanlarda kullanılan malzemeler doğada, açık alanda, zorlu hava şartlarında ( yüksek sıcaklık, soğuk, kar vb.) kullanılabilecek, hareket halinde titreşim ve darbelere dayanıklı ve kullanım esnasında size konfor sağlayacak şekilde karavanlar için tasarlanıp imal edilmiş ürünleri kullanmanızı tavsiye ederiz.

İlk alım maliyetleri yüksek olsa dahi ömür maliyetlerine baktığınız zaman bu ürünler parasını misliyle çıkartacaktır.

En temel örnek olarak camları verebiliriz. Karavanınızda çift katlı, nefes alabilen, markası kullanıcı tarafında denenmiş karavan camları kullanmanızı tavsiye ederiz. Bu camlar yalıtım değerleri ile sıcak ve soğuk havalarda kullanım konforunuzu arttırır. Özellikle soğuk havalarda temperli camlarda olan ışımalar dolayısıyla yatma pozisyonunda başınızı veya ayaklarınızı üşütme riskiniz çok fazladır.

Karavan camları ayrıca nefes alabildikleri için mobilyalarınızda terleme gibi karavanın ömrünü etkileyen sorunlardan kurtulursunuz. Tabii ki tavan havalandırmanızı da yine nefes alabilen bir karavan ürünü olarak kullanmak şartıyla. Yağmurlu havalarda da açılış pozisyonu nedeniyle camını açıp içeriye yağmur girmeden havalandırma imkanı sağlar.

Ocaklarda özellikle ev tipi kullanılması durumunda titreşim nedeniyle çok kısa zamanda bozulma veya kırılmalar la karşılaşabilirsiniz.

İlk alım maliyetleri yüksek olsa da zaman içinde bu ürünlerin bir tercih veya opsiyon değil bir ihtiyaç olduğunu fark edeceksiniz. Karavanlar uzun yıllar boyunca kullanılacak ürünler olduğu için karavan alırken bu değerlendirmeyi yapmanızı tavsiye ederiz.

Cubic Caravan tüm ürünlerinde dünyanın önde gelen markalarının karavan ürünlerini standart olarak sunmaktadır.